zaterdag 23 juni 2012

Terugblik van de Captain

Als laatste mag ik dan de afsluiter op ons blog zetten.  Afgelopen donderdag is onze laatste activiteit geweest: dansen met de bewoners van de Hoge Hees.

En dat zit het er op….. Een jaar lang samen gestreden om de titel “fitste kern van Laarbeek”
We zijn er voor gegaan, met zijn allen. Een “samengeraapt” team, geplukt uit alle hoeken van Beek en Donk… 12 mensen die elkaar niet of nauwelijks  kennen, samen een jaar strijden voor gezondheid.

Het viel niet altijd mee: vooral het begin was moeilijk.  Het overlijden van de partner van een onze teamleden, deed onze harten stilstaan;  je kent elkaar nauwelijks, maar voelt wel de pijn en verdriet van het  hele gezin.
Maar we gingen verder…. Steeds weer opnieuw kwamen er nieuwe ideeën: de ene wat moeilijker uit te werken dan de ander….. maar onze bron raakte nooit leeg ( zelfs nu nog niet)
Af en toe werd er gemopperd en gevochten… meestal werd er gelachen. Elke activititeit hebben we even enthousiast gedaan. Regen en wind, het kon ons niet deren!  Wij gaan gewoon!!

Helaas, bijna aan het einde van de rit viel er door ziekte nog een teamlid uit; wat had ze het er moeilijk mee dat ze er niet meer bij was; via de mail volgde ze ons toch op de voet. Wij hopen allen dat het weer snel beter met haar mag gaan.
Trots ben ik op onze hele team... op wat wij bereikt hebben. Een super team, dat elkaar na de race echt niet los gaat laten.  Voor mijn gevoel hebben we al gewonnen!
Dank aan de organisatie van de gezondheidsrace, gemeente en GGD die ons steeds weer met raad en daad wilden bijstaan. Dank aan al onze sponsoren die ons financieel of anderszins ondersteunden.  Dank aan de bevolking van Beek en Donk voor het bijwonen of faciliteren van activiteiten.
Maar mijn meeste dank gaat uit naar ONS TEAM!!
Het was geweldig!

Jan van Schijndel

Geen opmerkingen:

Een reactie posten