vrijdag 22 juni 2012

Dansavond de Hoge Hees

Afgelopen donderdagavond heeft gezondheidsteam Beek en Donk een gezellige dansavond georganiseerd voor de bewoners van de Hoge Hees. Deze avond werd mede verzorgd door de vaste vrijwilligers van de Hoge Hees en met 2 dansinstructrices die de bewoners en de teamleden een geweldige dans gingen leren.

Na een lekker bakje koffie met aardbeiengebak, gezellige klets en een mooie welkoms speech door de voorzitter van de Hoge Hees kon het dansen beginnen. Al snel stonden de meesten op de ‘dansvloer’ lekker te swingen met mooie bloemcorsage’s om het geheel een exotisch tintje te geven. Anderen wilden even de kat uit de boom kijken, maar toen ze zagen hoe leuk het was, was de dansvloer al snel gevuld! Alle Nederlandstalige muziek werd uit alle hoeken van de Hoge hees getoverd zodat er de hele tijd flink geswingd kon worden. De bewoners van de Hoge Hees hebben echt genoten. Ze straalden! Er werd zelf een live dansshow opgevoerd door een van de bewoners.

Na afloop van de avond nog een lekker glaasje drinken met een gezonde spies met groenten en fruit. Even gezellig nabuurten en toen kon iedereen al dansen en swingend weer naar hun eigen appartement. Een zeer geslaagde avond. Bedankt mensen van de Hoge Hees voor de gezellige avond! Dat doen we nog eens over!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten