vrijdag 8 juni 2012

PUBERRUN

Onder het motto van "even niet puberen, maar gewoon lekker meedoen aan de PUBERRUN" heeft team Beek en Donk in de Groene Long een mooie route uitgezet om te joggen.

Voor ons was dit een uitdagend evenement:  gaat het ons lukken om de pubers van Beek en Donk achter de computer vandaan te krijgen, GTST te laten missen en de snackbar te ontwijken??
We hebben weer flink wat PR  gemaakt  en juist omdat onze doelgroep dit keer de pubers betrof, veel gebruik gemaakt van social media:  Facebook en Twitter.

Helaas hadden we  niet het aantal dat we graag hadden willen bereiken;  slechts 7 ( of zullen we zeggen maar liefst 7 ) pubers liepen mee met onze Puberrun.
Misschien wanneer het weer beter was geweest, dat we meer animo hadden gehad. Want, zoals het een echte Beek en Donkse activiteit betrof, liet het weer ons dit keer weer niet in de steek: het regende pijpestelen!!!  Maar wij raken eraan gewend…..



Wij danken de pubers die regen en wind trotseerden en vol goede zin de route hebben uitgelopen. Onze  welgemeende complimenten!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten