maandag 14 mei 2012

Tai Chi in de muziektuin

Met enige trots mogen we vertellen dat de Tai Chi in de muziektuin een groot succes is geworden.

Het ( weer) plaatje  voldeed ook precies aan onze verwachtingen.  Het was een mooi gezicht ; al die mensen aan het Tai- Chi-en , in de zon, in die prachtige mooie muziektuin in Beek en Donk.  Ruim 80 mensen in beweging , af en toe in volledige stilte….. Prachtig.
Ook heel  leuk om na afloop al die enthousiaste reacties te krijgen. Hier op veler verzoek  het adres van de website van de Tai-Chi docent:  http://www.taichi-uden.nl/
Geweldig:  ook de opkomst van de wethouders ( maar liefst 3 aanwezigen) en leden van de raad; zij waren speciaal uitgenodigd tijdens een raadsvergadering. Leuk om  direct na afloop van wethouder Briels te horen dat hij voor de toekomst  graag een vervolg ziet op deze Tai –Chi; hier zullen wij ook zeker over  meedenken.  De eerste stenen zijn gelegd en wij borrelen van enthousiasme om hier nog meer mee te doen ( ook na de gezondheidsrace).

Dank aan de Rollerclub en Straatman Amusement voor het uitlenen van hun geluidsinstallatie. Dank aan het toekomstigeTheehuis voor het leveren van de stroom.  Dank aan Pluk voor de lekkere kop koffie/thee na afloop bij hun op het terras. Dank aan Bloematelier De 4-Seizoenen en Schoonheidssalon Natuurlijk voor het schenken van de leuke moederdagattenties , welke door moeders en oma,s enthousiast werd ontvangen.

 En misschien nog wel het meeste dank aan de weergoden die ons gunstig gezind waren;  eindelijk hadden wij eens mooi weer tijdens een activiteit!!!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten