Na een ontvangst door gastvrouw Ria Swinkels (die tevens alle gerechten uitserveerde) met een glaasje Prosecco namen we plaats aan een prachtig gedekte tafel en werd het volgende diner geserveerd:
* Koud voorgerecht:carpaccio met een truffelcreme, ruccolla en ongedroogde tomaten, pijnboompitten en gerasptekaas.
* Warm tussengerecht:kippensoep van een scharrelkip uit eigen tuin met verse kruiden en bieslook.
* Hoofdgerecht:zoete aardappelpuree spagettie van snijbonen en groene asperges, verse zalm (aangeboden door Rob de Beer) bedekt met een witte wijnsaus en een garnituur van gepocheerde tomaten.
* Nagerecht:chippolata met een glas Irisch koffie.
Gedurende het hele diner werden lekkere rode en witte wijnen geschonken.
Ook kwamen er tijdens de gezellige avond weer vele goede ideeën ter tafel, waaronder de komende carnaval, welke door het Gezondheidsteam georganiseerd zullen gaan worden. Hierover later meer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten